dinsdag 31 mei 2011

vrijdag 27 mei 2011

That's what she said

Poketo dacht, laten we even een tas maken die eruit ziet als een pak en dan noemen we hem Michael, naar Michael Scott. Het ding is afgrijselijk lelijk, maar de naam maakt alles goed. Stop je spul er maar in. That's what she said.






Monkey business

Florentijn Hofman maakt graag van een mug een olifant. Of van slippers een aap, for that matter.



donderdag 26 mei 2011

Meimaand Fietsmaand

Mei is niet alleen de maand van de hamburgers (dankje White Castle), maar het is ook de maand van de fiets, als ik ANWB moet geloven. Hoewel ik sowieso jaar in jaar uit, maand na maand fiets, zal ik deze maand extra veel aandacht geven aan mijn stalen ros.





woensdag 25 mei 2011

Cross the street met friet van Piet

Hoewel ik de McDonald's alleen binnenstap om er naar het toilet te gaan of een McFlurry in mijn knuistjes te krijgen, vind ik dat ze de frietjes op deze manier wel goed aan mij verkopen.

dinsdag 24 mei 2011

STUFI

De 24ste, verlossing, stufiefinanciering is weer binnen! Tijd om veel geld uit te geven aan dingen waar je niks aan hebt om de laatste twee weken van de maand weer op droog brood te leven. Ah yeah.


Ik heb een zwak voor Tell Sell related producten

dinsdag 17 mei 2011

Ik wil iedereen even welkom heten, incl. mezelf

Hoi, ik ben Hilke en ik moet vaak lachen om mijn eigen grapjes.
Nu kun jij dus ook meelachen. En daar zit ook mijn voordeel, want gedeelde smart is 3 keer zoveel smart.
Als je moet lachen om de grapjes moet je me vooral volgen. Dat kan heel makkelijk door op de knop 'volgen' te klikken en dan weet iedereen dat jij weet wat grappig is.

Dit bericht komt waarschijnlijk onderin te staan wanneer ik heel veel grapjes vertel, maar als je het nog een keer tegenkomt, dan ja, hey, toch nog welkom.

Ok. Doei.

p.s. Je zult zien dat ik nog harder om andermans grapjes lach, maar die zijn zo grappig dat ik zelf ook heel grappig lijk.

p.p.s. Ik ben goed in lachen, maar niet in het ontwerpen van een pagina op de internets. Als je het 3x niks vind stel je mening dan bij of help me.