woensdag 31 augustus 2011

zelfpromotie.nl

Ik beoefen al een aantal jaren de sport dichten. Dit heeft geleid tot optredens, een bloemlezing, een spandoek met 4 regels tekst en een mini-bundel. Deze laatste is ontzettend vers! 

De No Smoking Machine is een vintage sigarettenautomaat die omgebouwd is tot een creatief meesterwerk. Geen Marlboro maar, een Babeth Fonchie of een Amber-Helena Reisig. Uit de No Smoking Machine komen kleine sigarettenpakjes met mini-gedichtenbundels. 

De No Smoking Machine heeft al in Venlo gestaan tijdens het Zomerparkfeest, maar zal zich op meerdere plekken in Nederland laten zien. 

Waar en wanneer, nee dat weet ik niet. Maar wil je wat exemplaren bestellen, doe dat dan door te mailen naar dit adres: mail@nosmokingmachine.nl 




Klaar

Het is voorbij. Ik ben van mijn wolk af moeten springen om net op tijd weer in de schoolbanken te kruipen. Toch zit er nog een klein beetje vakantie in me. Ik voel me als deze dame, alleen kan ik wel fatsoenlijk lopen.






Designed by Janine Trott for Givenchy
Bron: Honestlywtf.com

maandag 15 augustus 2011

Ik zal je (s)mores leren

S'mores, dat zijn gewoon marshmallows tussen dunne wafeltjes. Je hebt er alleen vuur voor nodig. Gelukkig is er nog iemand die denkt dat dit een onmogelijk opgave is en daarom heeft de beste man een 'S'mores machine' gemaakt. Je kan 'm gewoon bestellen, maar dan vind ik je wel dom.