zaterdag 25 juni 2011

Kiekt 'm


DIARY OF A WIMPY KID






DE MEISJES VERSIE: ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING

Slechtidee1

Toen ik las over deze, tja, fietsdecoratie dacht ik: "Dat kan gewoon niet door een Nederlander zijn bedacht." Eh dus wel. Blijkbaar denkt de Nederlandse Simeli dat het nooit regent. Waarschijnlijk woont ze ook nog eens in een klein dorpje en niet in Amsterdam, want daar ben je zelfs je fietsbel na 5 minuten kwijt. Oh, en het is ook gewoon lillik. Mocht je echter in California wonen en bang zijn dat je fiets het ooit koud krijgt, sla dan hier je slag.

donderdag 23 juni 2011

Dear diary

Even een momentje voor alternatieve dagboeken.


TERRY RICHARDSON 

Diary in de vorm van foto's door Terry Richardson. Modellen afgewisseld met straatbeelden en soep gevolgd door reuze augurken. Bekijk 'm hier.








ONE LINE A DAY

Zie jij jezelf niet een hele pagina vullen met hoe kut je dag is en wat je gegeten hebt? Dan is One Line A Day misschien wel wat voor jou. Op iedere pagina staat 1 dag x 5. Vul iedere dag de lege regel in. Zo hou je vijf jaar een dagboek bij. Ook handig als je korsakov hebt. Koop 'm hier.







WRECK THIS JOURNAL

Een dagboek met opdrachten, dat is wreck this journal van Keri Smith. Het is bedoeld voor controlfreaks, mensen die geen risico's nemen en eigenlijk ook gewoon voor iedereen. Je moet tekenen, het dagboek met je meenemen in douche, er op staan, van grote hoogte laten vallen en veel in tekenen. Belachelijk brilliant eigenlijk.




zondag 19 juni 2011

Vaderdag3

Vandaag is het vaderdag. I saved the best for last. Vandaag, lieve mensen: Peter Griffen, aangenaam. 







donderdag 16 juni 2011

Vaderdag2

Zondag is het vaderdag. Om die reden ga ik deze week allemaal toffe papa's aan jullie voorstellen. Vandaag: Tim MacPherson (eh, ik ga er gewoon vanuit dat hij een papa is)






dinsdag 14 juni 2011

Vaderdag1

Zondag is het vaderdag. Om die reden ga ik deze week allemaal toffe papa's aan jullie voorstellen. Vandaag: Jason Lee (fotograaf met belachelijk schattige dochtertjes)













P.S. Als je er snorretjes op wilt hebben, print het dan even uit en stop het op de brievenbus. 

zondag 12 juni 2011

0900-NEP

Een tijdje terug hoorde ik dat 555 telefoonnummers verzonnen zijn voor de Amerikaanse televisie. Dat was shock numero uno. De tweede zit hem in de krant. Niet meervoud nee, want het is altijd dezelfde. Ik voel me dom. From this day on geloof ik niks meer dat op de beeldbuis te zien is.


vrijdag 10 juni 2011

Kutleven2

Ik fiets iedere dag tijdens de spits van het centrum van Amsterdam naar Bos en Lommer en terug, wat mij tot een ontzettend gefrustreerd mens heeft gemaakt. De VICE heeft deze Amsterdamse activiteit ontzettend mooi vast weten te leggen/omschrijven. Lees het!



Later, als ik groot ben

Als ik later groot ben en ik heb de helft van het geniale dat deze vrouw in zich heeft, dan mag ik mezelf wel gelukkig prijzen. Haar New York appartement is (met eventueel nog een glijbaan erbij) mijn droomhuis. 



woensdag 8 juni 2011

Hey little dude you got some crap right here.

Deze kiddo (zoontje van Liev Schreibe en Naomi Watts) snapt het.








Hij doet me tevens een beetje denken aan Butters.




iPaddo

Deze iPaddo, genaamd Pluggy is ontzettend overbodig (zeker als geen iPhone hebt, zoals ik). En nu zou er een 'maar' moeten komen, maar die is er niet. Het is gewoon een onding. 



zondag 5 juni 2011

No (profile) photo

Als ik iets irritant vind, is het wel als mensen geen profielfoto hebben op Facebook. Dan heb ik het gevoel alsof ik in het luchtledige aan het praten ben.







Meer hier.

vrijdag 3 juni 2011

Blauwe maandag





Edit: klein administratief foutje. Het voelde aan als een maandag,maar was gewoon een vrijdag.

donderdag 2 juni 2011

Andermansgrapjes2

Ik ben er heilig van overtuigd dat het leven van Diddy echt zo is, zoals de fotograaf Martin Schoeller dit heeft vastgelegd.